IKEA släpper idag sin första skateboard

0
1217

Jag växte upp med surfing och skateboard. Här i södra Kalifornien är skateboard inte bara ett transportmedel, det är vår kultur och en del av Stampds DNA. Det är en ära att få designa den första skateboarden för IKEA.

Idag släpper IKEA sin kollektion “Spänst” skapad av modedesignern Chris Stamp som sedan tidigare har sitt eget varumärke och butik Stampd.

För Chris har surfing och skateboard alltid legat nära hans hjärta i och med att han är uppväxt i södra Kalifornien. Själva kollektionen har han gjort tillsammans med Ikea för att uppmuntra människor att organisera, förvara och visa upp sakerna man gillar allra mest, t.ex en skateboard eller ett par sneakers.

Med kollektionen är det första gången i historien som IKEA säljer skateboards, eller mer korrekt sagt cruisers. I kollektionen ingår flertal möbler som t.ex en fåtölj, klädställning, bordsskiva, garderob och ett skateboardställ.

Det var viktigt för mig att brädan var tillgänglig för många. Jag tror vi kom fram till något som ligger mittemellan en longboard och en mer teknisk bräda.

Se hela kollektionen på: ikea.se.

Chris Stamp on stage – upcoming collection SPÄNST

Web:
www.ikea.se

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.