Hjälp Jocke Olsson till VM i Kina

Jocke Olsson har fått en inbjudan till VM i vert i Kina i början av september. För att han ska kunna ta sig dit har Highvalley Skateworld föreningen startat en insamling där pengarna går till flygbiljett, mat och boende. Skulle uppnådd summa inte nås kommer alla pengar att tillfalla föreningens barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer om det hela här och spana in en tidigare fullpart med Jocke där han rippar i Stockholm Skatepark.

1
468

Jocke coachar och peppar nästa generations vert åkare, för att utveckla sporten. HJÄLP oss att tacka Jocke genom att swisha honom till Kina!? ?? MVH Tiza, Felicia, Anna, Sussi och Fanny.

Hjälp Subsurfers Högdalen att hjälpa Jocke Olsson. Han har fått inbjudan till VM i vert (World Championship in Vert i China, 6-9 september).

Vi är tacksamma för all ekonomisk hjälp vi kan ge honom för att skicka iväg Jocke till denna tävling, som representant för Sverige. För att lyckas behöver vi pengar till biljett, mat, och boende.

Ge ditt stöd via SWISH: 0738045908 (Mottagare: Anna Hougner: ordförande Highvalley, märk betalningen med “Jocke” )

Om inte önskad summa(som täcker biljett, boende och mat) blir uppnådd så kommer pengarna att tillfalla barn- och ungdomsverksamheten i Highvalley skateboardförening.

Åkare: Jocke Olsson

Web:
Jocke Olssons sida på Facebook
Subsurfers i Högdalen på Facebook
Subsurfers Högdalen på Facebook
Highvalley Skateworld på Facebook
subsurfers.se
Stockholm Sub Surfers på Facebook

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.