Hela Rättvik Rullar – Infoträff

Nu på torsdagkväll bjuder skateboardföreningen i Rättvik in till en infoträff där man berättar mer om föreningens verksamhet, visar filmer och framför allt planerna på sommarens Eurocana Summer Camp Reunion. En återträff med alla gamla legendariska världsåkare som var med på skatecampsen på 70-talet då Rättvik hade en av Sveriges första och bästa skateparker och lockade folk från hela Europa.

0
310

Var och när: Wasabion, Rättvik. Torsdag 19 maj, klockan 18.00

På torsdag 19 maj klockan 18.00 kör föreningen Hela Rättvik Rullar en infoträff på bion i Rättvik där man berättar mer om sin verksamhet. Barn, ungdomar, föräldrar, politiker, företagare och andra intresserade är varmt välkomna – självklart helt gratis!

Besök av skateboardproffs!
Evenemanget får besök av fd skateboardproffset Hans Puttis Jacobsson som kommer berätta om Rättviks betydelse för den internationella skate-industrin och visa exklusivt filmmaterial från gamla skateparken som fanns i Rättvik på 70-talet och stod som värd för världens första skateboardläger, Eurocana Summer Camp! Ett camp som gästades av bland andra Stacy Peralta, Steve Caballero och Mike McGill m.fk.

Sommarens höjdpunkt!
Vi kommer även berätta mer om planerna kring sommarens höjdpunkt – Eurocana Summer Camp Reunion i Rättvik – med en mängd inbjudna internationella proffs. En återträff med alla gamla legendarer från förr.

Filmvisning!
Uner kvällen får ni som besökare även se tidigare aldrig visade filmer frå n den gamla goda tiden.

Prylregn!
Alla besökare kommer kunna håva in fin-fina produkter i ett prylregn där det bl.a kastas ut kepsar, t-shirts, klistermärken mm!

Ni betyder mycket!
Vi är en liten men växande förening och behöver allt stöd vi kan få för att uppfylla vår vision om bättre förhållanden och möjligheter för spontanidrott i Rättvik. Varje besökare på torsdag betyder enormt mycket för oss!

Stöd gärna föreningen genom att bli medlem i förening. Swischa 20:- till 123 269 76 54 och ange namn och personnummer, eller läs mer på föreningens Facebooksida.

Web:
Hela Rättvik Rullar på Facebook
eurocana.se

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.