Var och när: Bunkeberget, Göteborg. 16-17:e mars.

Äntligen är det dags för HÄRJET i år igen! Förra årets tävling var succé med en stor streettävling och massa best trick tävlingar. I år blir det ingen ändring på det roliga, helgen rullar på som såhär:


Anmälan: goo.gl/forms/4vJdMCKGAc0Svck72
100kr: tävlingsavgift+inträde fredag,lördag (medlemmar i GSF)
150kr: tävlingavgift+inträde fredag,lördag (ej medlemmar i GSF)
Betalning sker i kassan under eventet.


Streettävling för klasser senior, junior och tjejer. Det som skiljer HÄRJET från många andra tävlingar är att alla klasser skejtar tillsammans men döms individuellt efter klass.

Longest ollie var en succe Som Simon Karlsson tog hem, i år är det en ny hemlig attraktion för alla hungriga på feta priser!

Longest grind kommer åter bli en av pausens attraktion, ribban las högt förra året av Herr Hedberg med händerna bakom ryggen…

Även helgens trick kommer att dömas som egen best trick, bästa trick från helgen kommer att få ett pris, precis som förra året!

När alla har skejtat slut sig är det dags att bege sig till Plywoodpriset, den nya Svenska Skateboardgalan som kom till förra året, och som också är officiella efterfesten för HÄRJET!

Välkomna till Bunkeberget 16-17 mars för otroligt mycket kul!

Så här såg det ut förra året:

PS! Se även alla finalåk här!


PS! Håll utkik inom kort för mer info om Plywoodpriset och omröstning på årets titlar!

Den 17 mars återvänder PLYWOODPRISET för att än en gång hylla det gångna årets prestationer inom den svenska skateboardscenen. Nytt för i år är att vi tagit över fanan från Svenska Skateboardgalan; men vår fokus på att skapa en gedigen firmafest för landets skatare kvarstår! Stökigt, ärligt och precis hur bra som helst – som det ska vara helt enkelt. Mer information om vilka som är nominerade, hur ni röstar och var festen sker kommer inom kort!


Web:
Eventet på Facebook
www.bunkeberget.org
Bunkeberget på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.