Halmstad Skateboardklubb satsar på läxhjälp

med dagens utbud av fritidsaktiviteter kommer skolarbetet bland barn och ungdomar både i andra och tredje hand ibland. Då studier är viktigare än någonsin gör Halmstad Skateboardklubb nu en samhällssatsning tillsammans med Halmstad kommun och Högskolan i Halmstad. Varje måndag med start idag kommer man i skatehallen att erbjuda läxhjälp med hjälp av högskolans duktiga och engagerade studenter. Läs mer om det hela och en intervju med skateboardklubbens kordinator Henrik Cederlund.

0
201

Jag kan ju bara referera till mig själv när jag var i den åldern. Det är säkert många i min ålder som känner igen sig när man säger att man gick i skolan under fel period i livet.

Var och när:
Slottsmöllan Skatepark, Halmstad.
Varje måndag, kl. 17.00-19.00 med start 27 mars.

Halmstad Skateboardklubb gör en samhällssatsning tillsammans med Halmstads kommun och Högskolan i Halmstad, där man varje måndag kommer att erbjuda läxhjälp i skatehallen med hjälp av högskolans duktiga och engagerade studenter.

– Jag kan ju bara referera till mig själv när jag var i den åldern. Man ver helt inne på att bli handbollsproffs och då fick skolarbetet komma i andra eller tredje hand. Det är säkert många i min ålder som känner igen sig när man säger att man gick i skolan under fel period i livet. säger Henrik Cederlund, skatekordinator i Halmstad Skateboardklubb, till Halmstad 7 dagar.

Studier är viktigare än någonsin!
Behöver du läxhjälp så kan vi numera erbjuda detta i samarbete med Halmstads kommun & Högskolan i Halmstad.

Fokus ligger på matte men behöver du hjälp även i andra ämnen så kan du nu få hjälp av Högskolans duktiga och engagerade studenter hos oss på Slottsmöllans Skatepark.

Vi sparkar igång måndagen den 27/3, kl 17. & alla är välkomna!

– Vi har haft med detta i våra visionsdokument i över två år, men det har inte blivit verklighet förrän nu. Vi är en av få idrottsföreningar i landet som är väldigt tydliga med att vi inte fokuserar på idrottsprestation och tävlingsresultat, utan hellre ser saker som inkludering och jämställdhet som viktigare parametrar i vår verksamhet, säger Henrik, till Halmstad 7 dagar.

Web:
Eventet på Facebook
hstdskate.se
Halmstad Skateboardklubb på Facebook
Slottsmöllan Skatepark på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.