Halmstad Skateboardklubb satsar på läxhjälp

med dagens utbud av fritidsaktiviteter kommer skolarbetet bland barn och ungdomar både i andra och tredje hand ibland. Då studier är viktigare än någonsin gör Halmstad Skateboardklubb nu en samhällssatsning tillsammans med Halmstad kommun och Högskolan i Halmstad. Varje måndag med start idag kommer man i skatehallen att erbjuda läxhjälp med hjälp av högskolans duktiga och engagerade studenter. Läs mer om det hela och en intervju med skateboardklubbens kordinator Henrik Cederlund.

0

Jag kan ju bara referera till mig själv när jag var i den åldern. Det är säkert många i min ålder som känner igen sig när man säger att man gick i skolan under fel period i livet.

Var och när:
Slottsmöllan Skatepark, Halmstad.
Varje måndag, kl. 17.00-19.00 med start 27 mars.

Halmstad Skateboardklubb gör en samhällssatsning tillsammans med Halmstads kommun och Högskolan i Halmstad, där man varje måndag kommer att erbjuda läxhjälp i skatehallen med hjälp av högskolans duktiga och engagerade studenter.

– Jag kan ju bara referera till mig själv när jag var i den åldern. Man ver helt inne på att bli handbollsproffs och då fick skolarbetet komma i andra eller tredje hand. Det är säkert många i min ålder som känner igen sig när man säger att man gick i skolan under fel period i livet. säger Henrik Cederlund, skatekordinator i Halmstad Skateboardklubb, till Halmstad 7 dagar.

Studier är viktigare än någonsin!
Behöver du läxhjälp så kan vi numera erbjuda detta i samarbete med Halmstads kommun & Högskolan i Halmstad.

Fokus ligger på matte men behöver du hjälp även i andra ämnen så kan du nu få hjälp av Högskolans duktiga och engagerade studenter hos oss på Slottsmöllans Skatepark.

Vi sparkar igång måndagen den 27/3, kl 17. & alla är välkomna!

– Vi har haft med detta i våra visionsdokument i över två år, men det har inte blivit verklighet förrän nu. Vi är en av få idrottsföreningar i landet som är väldigt tydliga med att vi inte fokuserar på idrottsprestation och tävlingsresultat, utan hellre ser saker som inkludering och jämställdhet som viktigare parametrar i vår verksamhet, säger Henrik, till Halmstad 7 dagar.

Web:
Eventet på Facebook
hstdskate.se
Halmstad Skateboardklubb på Facebook
Slottsmöllan Skatepark på Facebook

INGA KOMMENTARER

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.