2016 lider mot sitt slut med bara timmar kvar innan vi glider över på det nya året! Vi vill härmed passa på att önska alla våra trogna såväl som nya läsare ett riktigt gott nytt år och hoppas det nya året ska bjuda på lika mycket härlig brädåkning!

Förr oss har 2016 minst sagt varit ett fullspäckat år där vi under våren lanserade vår nya sajt som lidit av en del barnsjukdomar och som fortfarande delvis gör men förbättringar sker hela tiden i bakgrunden och förhoppningsvis ska vi få till en riktigt grym spotguide igen också, som vi vet är efterlängtad, likaså att föra över allt gammalt material från får förra sajt.

Elias Hollstrand, Kickflip
Elias Hollstrand, Kickflip

Givetvis bjöd året på en massa härliga evenemang och tävlingar, arrangerade av oss såväl som andra, bland annat vårt populära skatecamp som givetvis kommer tillbaks nästa år och där vi arbetar för fullt med alla detaljer inför 2017 års upplaga som definitivt kommer bli minst lika grymt som tidigare år.Gruppfoto Tacky Skatecamp Örebro 2016
Vart vi kommer hålla campet 2017 och alla detaljer om campet återkommer vi med inom kort.

Har du tips eller önskemål om stad så kontakta oss gärna.

Under årens lopp har vi även varit involverad i flertal parkbyggen runt om i landet med såväl design som ritningar och mer eller mindre praktiskt byggande, bland annat Karlshamns nya grymma inomhushall och Söderhamns nya utomhuspark, en riktigt stor och streetig park som fått riktigt bra rykte, lite av ett mellanting mellan DIY och en 100% professionellt utförd betongpark.

soderhamns-skatepark-pa-norr

karlshamn-skatehall

 

 

 

 

 

 

 

Något vi också vill passa på att nämna från det gångna året är att Sveriges Skateboardförbund minst sagt börjar komma igång på allvar där vi sett mängder med projekt, evenemang, med mera genom landets alla skateboardföreningar. Så ett hett tips är att se till att även din lokala förening går med i skateboardförbundet och kan få del av alla möjligheter som finns. Hela Sverige Rullar som jobbar för att främja integrationen genom skateboard är ett annat riktigt spännande projekt som vi hoppas få se mer av under det kommande året.

hela-sverige-rullar-video-frontpage

Så slutligen, återigen, ha ett riktigt gott nytt år!

Elias Hollstrand, Kickflip
Photo: Conny Björklund

INGA KOMMENTARER

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.