Göteborgspremiär för Back to the Feature

Nu på lördag bjuder bröderna Hjelmström och Fat & Furios gänget in till Göteborgspremiär för sin nya film Back to the Feature. Förutom filmvisning bjuds det på gratis öl och är du på plats tidigt kan du även delta i utlottning av feta produkter från Burton, Analog och Hollywood. Observera att det är 18 års åldersgräns och att du måste osa för att komma med på gästlistan.

0
165

Var och när: Hollywood, Östra Hamngatan 15, Göteborg. Lördag 15 oktober, klockan 18.00-21.00
Åldersgräns: 18 år
OBS! Om du är peppad att komma så behöver vi ditt namn på en lista, osa till 031.ostrahamn@hollywood.se(detta behövs eftersom vi serverar alkohol).

Sugen på gratis öl, giveaways & filmvisning?! Nu på lördag kör bröderna Hjelmström premiär på sin film “BACK TO THE FEATURE” på stora Hollywood-butiken (Östra Hamngatan 15) i Göteborg och detta bör du se till att inte missa!

Efter lyckad premiär i Stockholm kör vi även en i Göteborg. Kommer du i tid så har du chansen att vara med i utlottning av produkter från Burton/Analog och Hollywood!

När kalaset på butiken är över styr vi tåget till nästa öl-hak för mer gött häng och vinterpepp för dom som är sugna!

Åkare som medverkar i filmen: Abbe & Theo Hjellström, Karl-Anton Svensson, Måns Hedberg, Johan Nordhag, Felix Engström & Simon Jacobsson

VARMT VÄLKOMMEN!
Hälsningar Abbe & Theo / Hollywood / Burton


Web:
Eventet på Facebook
Fat & Furious på Facebook
www.hollywood.se
Hollywood på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.