Gesunda Motionsklubb och Gesundteamä har gemensamt tagit fram en plan för att skapa förutsättningar till en skateboardpark i betong i Gesunda. Viss finansiering finns men ytterligare medel är välkomna. Projektet är ideellt och man behöver hjälp av dig som tycker det är spännande att testa dina färdigheter i ett annorlunda byggprojek.

Gesunda-skatepark-2Kan du bidra med material, arbetstimmar, idéer eller på annat sätt stötta utvecklingen av en arena som ungdomar i alla åldrar kan nyttja och träffas runt? Då ska du gilla denna sida på Facebook för att bli delaktig. Sidan kommer att uppdateras med hur projektet fortlöper och samordna arbetsinsatser och materialbehov.

Som ett första steg har man tänkt bygga ungefär som på bilden ovan. Steg två (när gänget bakom byggandet förhoppningsvis fått lite känsla för betongen) blir att bygga en pool. Den stora platta delen kommer man att försöka gjuta med hjälp av en betongbil och böjarna i ändarna ska gjutas av betong som blandaspå plats, detta för att ha möjlighet att bestämma konsistensen på betongen. Ytterligare ett tänkt steg blir att bygga en pool.

Nyligen har man kommit igång med bygget genom att man från Jan Udden AB fått sig ett gäng begagnade betongplattor till den plana delen.

Web:
Gesunda Skate på Facebook
www.gesundteam.se
Gesundteamä på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.