Fullpart: Joakim Alm – Street 2010-2017

Det var ett tag sedan vi såg något med Joakim "Affärsjocke" Alm. Men nu är det dags då han snott ihop en fullpart från de senaste åtta åren. För dig som är ny i skatescenen så kan vi berätta att Jocke syntes flitigt på Tacky under början av 00-talet och kammade bland annat hem segern i Europa-finalen av éS Game of Skate men valde att ge bort platsen i världsfinalen till numer välkände nederländske åkaren Sewa Kroetkov.

0
157

Åkare: Joakim “Affärsjocke” Alm

Filmad mellan 2010 och 2017 runt om i Sverige.

Till alla mina skatepolare, som ni kanske vet var det väldigt länge sedan jag släppte någon street part. 8½ år sedan närmare bestämt. I år bestämde jag mig för att försöka sätta ihop något av det jag filmat, med 7 olika kameror, sedan 2010. Nu blir jag 30 nästa år så realistiskt sett blir detta mitt sista streetåk vilket gör det extra speciellt. Hoppas ni gillar åket och hojta till ifall ni har vägarna förbi Borås!

Web:
Borås Skaters på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.