Var och när: Folkets Park, Malmö. Måndag 30 april klockan 14.00-19.00.

Ett tag var vi inte säkra, men nu har våren äntligen slagit till. Ett säkert tecken är att Folkets Miniramp Jam körs på lördag 28 april. En full dag med klassisk miniramps-shreddande. Priser att vinna, kul attt ha. Alla kön, alla åldrar välkomna.

I år är tävlingen en del av Folkets Parks fem-dagars öppningsfestival. Räkna med grym stämning med musik, dans, mat i gott sällskap, swop-meets och mer.
Det har varit en kall, kall vintern. Dags att skruva upp hettan!

Rampen är öppen för träning hela dagen. Tävlingsheatsen startar klockan 14.00. Berpende på väder så beräknar man vara klara vid 18.00. Om vädret ställer till det skjuts tävlingen upp till söndag 29 april.

Minirampen är även nyligen renoverad med nya skivor och har fått sig en ny extensionator!

Sista helgen i april ordnar Tösabidarna ett skatecamp i Malmö för tjejer och transpersoner, från 12 år och uppåt. Vi åker skateboard tillsammans, bor på Bryggeriet Skatepark, gör utflykt till någon av Malmös kända streetspots och tar del av Folkets Miniramp Jam.

Att delta kostar 400:- nytt pris 100:- Förutom boende ingår även frukost lunch och middag. OBS! Senaste anmälan var 22 april men kolla med Tösabidarna om platser finns kvar och om det går att lösa i så fall.

Web:
Eventet på Facebook
www.bryggeriet.org
Bryggeriet på Facebook
www.bryggerietsgymnasium.se
Bryggeriet Skateboardgymnasium på Facebook
www.skatemalmo.se
Skate Malmö på Facebook
www.tosabidarna.se
Tösabidarna på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.