F.I.A.R.I-tävlingen kommer till Stockholm

Det här är knappast något att sova på! Den legendariska lagvideo-tävlingen F.I.A.R.I som ägt rum under 14 år i Söderhamn kommer till Stockholm om en vecka. Så se till att samla ihop ett lag, anmäl er och ge er ut för att kriga om titeln på Stockholms gator där inte mindre än 150 uppdrag har satts ihop.

0
326

Var och när: Stockholm. 29 september – 1 oktober.

Nu är det äntligen dags för F.I.A.R.I att flytta ut från Söderhamn till större betesmarker. Om en vecka presenterar Giftorm – Sveriges Skateboardtidning tävlingen F.I.A.R.I-Stockholm där vem som helst får vara med.

Under 3 dagar kommer team med max fem personer per lag få ge sig på uppdragslistan med 150 uppdrag.

Anmälan:
Tävlingen kommer gå till så att det är föranmälan som gäller till abrahamsson_erik@hotmail.com. Anmälan kostar 250:- lag, alltså 50 kr per person om man är 5 stycken.

Upplägg:
Vid 12.00 på fredag 29 september kommer en PDF med uppdragen skickas ut till varje lag som är anmälda. De går såklart att då börja när man vill under de 3 dagarna men deadline är klockan 22.00 på söndag 1 oktober.
Efter detta har lagen 48 timmar på sig att redigera och skicka in sin edit.

Vinnarna tar hem alla priser från, Hollywood, Real, Spitfire och Independent.

Om ni inte vet vad F.I.A.R.I tävlingen är för något så kan man säga att de är en Kung Av Landsvägen eller Thrasher King of the Road i mini-format men att vem som helst får vara med. Tävlingen har körts i Söderhamn i samband med Söderhamn BBQ Battle sedan 2004 och flertal år har Gävle-laget och Rickard Nilsson kammat hem segern, senast 2016 som du kan se här nedan, I år regnade tyvärr tävlingen bort. Gävle-lagets edits ända sedan 2006 kan du se här.

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.