Rykten om att EA Skate 4 spelet ska vara på gång har florerat lika ofta som det dementerats i flera år. Små kryptiska inlägg på sociala medier lite då och då från anställda på EA, men lika snabbt dementerat från andra källor inom EA. Nu senast var det kring månadsskiftet detta hände med denna Twitter-post.

 

Men, likväl så dementerades det senare även denna gång. Nu har några spelsidor dock snabbat upp att svenska butiken Webhallen har spelet utlagt för förhandsbokning då spelet ska komma under detta år. Kan det verkligen vara sant att denna efterlängtade speltitel nu äntligen kommer? Ja, det är något som bara tiden kan utvisa i dagsläget, men något man nog bör ha i åtanke och ta det hela med en nypa salt är att för två år sen skedde samma sak från en annan butik och det är samma grafik som används även denna gång.

Handlar det helt enkelt bara om ett misstag eller en webbutik som medvetet gör denna “miss” för att driva trafik till sin sida? Chansen att så är fallet är nog tyvärr stor då man även har flera andra speltitlar utlagt för förhandsbokning men som ännu inte har något officiellt releasedatum, ex. Half Life 3 och Elder Scrolls VI.

Du har väl dock inte missat att ett annat skatespel är på gång, Session från indie-skaparna crea-ture Studios som genom en kickstarterkampanj för fullt håller på och utvecklar ett skatespel som ser riktigt lovande ut. Läs mer om detta här.

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.