Det låter om Skarpnäck-plazan – Motivationspepp!

Vad är det som låter på Skarpnäck-plazan? Är någon verkligen instängd i en container? Läs allt om David Krugs nya spännande och motiverande projekt.

2
369

Läs mer om projektet och de framtida visionerna via denna länk.

Ljudfilerna kommer att bli en stor livshjälp för många som lyssnar, på samma sätt som de hjälper mig och miljontals andra i världen att orka ta oss igenom motgångar och in i framgång. Talarna ger också motivation att hjälpa andra

David Krug, mannen bakom Skarpnäck-plazan även kallad Brotherhoodplazan har ett nytt projekt på gång. I skateparken står nu en container där en röst då och då spelas upp med motiverade budskap, motivationsmedia som David själv kallar det. Röstera är från kända artister och förebilder med mera som t.ex. Will Smith, Yoko Ono, Steve Jobs, Michael Jordan och Melissa Etheridge.

– Det är exempel på hur talarna tagit sig ut ur depression, tuff ekonomi, ohälsa, och skapat ett lyckligare liv. Ofta i mänsklighetens tjänst, säger David Krug till Stockholm Direkt.

 

I en vision för framtiden har han att ställa ut bänkar så folk kan sitta och lyssna på de motiverande budskapen och även att sätta upp skärmar som spelar upp motiverande videoklipp.

– Ljudfilerna kommer att bli en stor livshjälp för många som lyssnar, på samma sätt som de hjälper mig och miljontals andra i världen att orka ta oss igenom motgångar och in i framgång. Talarna ger också motivation att hjälpa andra, säger David till Stockholm Direkt.

I ett vidare perspektiv drömmer han om sådana skärmar över allt i offentliga miljöer och redan idag har en grupp lokalbor inspirerats av Davids projekt och lämnat in ett medborgarförslag om just detta.

Web:
worldimproving.org/stockholmpark
Skarpnäck-plazan på Facebook

2 KOMMENTARER

  1. Tänk om man kunde ha använt de pengarna som de “konstverket” kostade till att bygga på något nytt till plazan istället… Man blir matt av alla dessa “konstnärer”.

  2. Jag tar en talade soptunna. Känner mig lite nere under vintermånaderna. Precis vad jag behöver

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.