Dedicated Brand x Random Bastards

Det nya samarbetet mellan Dedicated Brand och Random Bastards släpps i Hollywoods butiker på Södra Larmgatan i Göteborg och Norrlandsgatan i Stockholm imorgon torsdag klockan 12.00. I Stockholm bjuder man dessutom in till ett butiksevent för att fira detta med skönt häng, skate utanför butiken och musik med Chefen från Random Bastards. Mellan 16.00 och 17.00 bjuds det dessutom på after skate öl, 18 års åldersgräns, krav att du osa:ar innan. Läs mer och spana in en liten edit för det hela med åkaren Adam Karlsson.

0
287

Åkare: Adam Karlsson
Film & redigering: Erik Abrahamsson

Var och när: Hollywood, Norrlandsgatan 14, Stockholm. Torsdag 25 maj, klockan 12.00-17.00.

Kom och fira Dedicated x Random Bastards collab med oss på Hollywood Norrlandsgatan 14! Vi bjuder på häng hela dagen med musik och skate utanför butiken (bring your board).

Musik: Chefen (Random Bastards)

Vi avslutar dagen mellan 16.00-17.00 med en after skate öl.
osa: 08@hollywood.se
18 år i dörren (gäller bara mellan 16.00-17.00)

Det svenska streetwearmärket Dedicated vill omvärdera begreppet ”hållbart mode”. Alla plagg produceras i ekologisk samt Fairtrade-certifierad bomull. Genom kreativa samarbeten med illustratörer och fotografer som Ricky Powell, Jean Jullien, Jeff Divine och Ernst Billgren skapas unika kollektioner.

Samarbetet med det kreativa kollektivet Random Bastards är fokuserat runt det samiska väsendet Stállu och består av en kollektion med skateboard, T-shirt och strumpa, designat av deras ständige formgivare Marc “UÅ” Strömberg, även aktuell 2017 med hyllade “Hjortrongranat”-läsken.

RB-kollektivet från Umeå har gjort sig kända som ett kreativt skate- och snowboardcrew, skivbolag, filmstudio, klädmärke och ambassadörer för Norrland med snart 15 års erfarenhet. Några av musikerna inom RB är Cleo, Gonza-Ra, Trainspotters, Imchibeat, Alexander “Academics” Juneblad, Skrrk/Erk+Käp, Min Vilja Är Folkets, Broder John & Fricky.

Välkomna att fira med oss!

Web:
Eventet på Facebook
www.dedicatedbrand.com
Dedicated Brand på Facebook
www.randombastards.com
Random Bastards på Facebook
Random Bastards TV på Facebook
hollywood.se
Hollywood på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.