Var och när: Skateparken, Klippan. Lördag 12 maj, klockan 13.00.

Vi har träffat ungdomarna och vi har tillsammans tagit fram ritningen över skateparken. Det ska bli kul när parken öppnar för allmänheten.

I Klippan har ENR precis byggt om den gamla basketplanen vid gymnasieskolan till en grym skatepark och nu på lördag 12 maj klockan 13.00 är det dags för invigning. På plats finns bl.a. Tösabidarna för uppvisning och skateskola. Actionboladet är på plats med skateshop. Bjärhus gårdsbutik finns på plats med lokalproducerat mat och bjuder på matbiljetter så långt det räcker till alal som åker i parken. Det blir även livemusik med skatepunkbandet Keyframes, och graffiti-workshop med Brohernia.

Den nya skateparken är till för alla invånare i Klippans kommun och är utformad så att alla kan vara med och åka. Lars Hultin har hand om projektet och har sett till så att ungdomarnas önskemål har mötts i utformningen av parken. Det är företaget Pivotech som har utformat parken och de som bygger är ENR scandinavia AB.

– Efterfrågan om en skatepark har funnits länge. Vi har träffat ungdomarna och vi har tillsammans tagit fram ritningen över skateparken. Det ska bli kul när parken öppnar för allmänheten och vi på Ung Fritid i Klippan hoppas och tror att den kommer bli väl använd. Vi har köpt in skateboardar och hjälmar som kan lånas av de som inte har egna, och vi tittar just nu på hur det ska gå till rent praktiskt, säger projektledaren Lars Hultin på www.klippan.se.

Web:
www.klippan.se
www.enr.se
ENR på Facebook
www.pivotech.se
Pivotech på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.