Dags för invigning av Drakens Skateboardplats

Nu på onsdag har det äntligen blivit dags för invigning av Drakens Skateboardplats i Tantolunden i Stockholm. En riktig smarrig skapelse för alla streeträvar i Stockholm där det bjuds på bland annat smarriga flatcurbs och klassiska "röda curbkanter" som hämtade från USA. Det hela har kommit till genom Skateboard Collective som nu bjuder på en invigningsdag med nybörjarskate med Skate Nation, tävling med Vemod Skateboards och workshop där du får måla en skateboard. Kom och häng du också och var med och skapa en konstinstallation som sedan kommer att hänga i parken.

0
174

Var och när: Drakens Skateboardplats, Tantolunden, Stockholm. Onsdag 12 juli, från klockan 12.00.

Tider: (ungefärliga bortsett invigningstalet)
12:00 Invigningstal
12:30 Nybörjarskate med Skate Nation
14:30 Workshop och session (fri åkning)
15:30 Vemod Skateboards håller en tävling kallad Dubbel där två åkare tävlar tillsammans. Anmälan sker på plats.
16:30 Session (fri åkning).

Kom dit och ta med syrran, brorsan, mormor, farmor, mamma, pappa, farfar, morfar, kusiner, partner och vänner och var med i att skapa ett skönt häng som vem som helst är välkommen att delta i. Det kommer att finnas lånebrädor för de som vill testa att åka och möjligheten att vara del i en skateboardinstallation som kommer att hänga kvar på stängslet bredvid ytan.

Vänliga hälsningar, Styrelsen, Stockholm Skateboard Collective

Web:
Invigningen på Facebook
www.stockholmskateboardcollective.se
Stockholm Skateboard Collective på FacebookI Drakenbergsparken i Tantolunden i Stockholm sattes nyligen spaden äntligen i jorden för en skatepark vi kunde berätta om planerna för redan 2014. Här kan vi nu visa de uppdaterade skisserna på bygget och det ser som tidigare riktigt street-orienterat ut med smarriga klassiska “röda curbkanter” som hämtat från en trottoar i USA, och definitivt bättre än de första skisserna. Detta borde vara ett parkbygge som många gläds åt med tanke på debatterna om Stockholms “bowl-orienterade” parker.

Bakom det hela står Stockholm Skateboard Collective som från början tänkte att det skulle ske premiär den 21 juni på Go Skateboarding Day, men det hela har nu fått skjutas upp till onsdag den 12 juli.

Vill du bli medlem i Stockholm Skateboard Collective och bidra till ett mer skateboardvänligt Stockholm?

I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring via Sveriges Skateboard förbund, möjligheten att delta på alla våra aktiviteter och möjligheten att engagera dig i att påverka Stockholm till att bli en mer skateboardvänlig stad.
Det innebär ingen kostnad och du binder dig inte till någonting.

Läs mer och registrera dig på www.stockholmskateboardcollective.se

Web:
Invigningen på Facebook
www.stockholmskateboardcollective.se
Stockholm Skateboard Collective på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.