Dags för Bryggeriet Street – En fullspäckad helg i Malmö

Så har det blivit dags för ännu en upplaga av Bryggeriet Street. I år äger huvudtävlingen rum på lördag för både herrar, damer och juniorer. Kvällen följs sedan av en fet filmpremiärsfest där vi kommer få se Skate Malmös projekt In Residence med tre olika Malmö Crews, filmkvällen avslutas sedan med Place Skateboard Cultures film A Malmö Story. På söndagen vaknar alla upp för brunch följt av Søren Noes flera challengetävlingar med Cash Prize inne på Bryggeriet.

0
328

Var och när: Bryggeriet, Malmö. 2-3 december

I år kör vi själva huvudtävlingen på lördagen den 2/12. Killar och tjejer, juniorer och seniorer. Total prispott på 25 000 kr.

Lördagen bjuder också på utställning och premiär på Place magazines ”Malmö-nummer” här på Bryggeriet samt några olika elevutställningar. Lördagen blir en härlig mix av skateboardkultur, tävling och partaj.


När tävlingen är över på lördagen är det dags för filmpremiärer och festligheter på MJ’s nere i stan. Skate Malmö-projektet ”In Residence” har premiär med tre olika filmer gjorda av tre olika Malmö-skatecrews.

Dessa projekt har dokumenterats och det kommer visas upp med en utställning och en speciellt framtagen bok. Vi kommer också få se två filmer som producerades i samband med Place magazines vistelse i somras när de jobbade med sitt Malmö-nummer. Med andra ord blir det en fullspäckad kväll. Dörrarna öppnar 21.00 och filmerna sätter igång 22.00. 18 år.

PS! Mer info om filmpremiären, filmerna och crewsen
bakom dessa hittar du här.


Söndagen är lite mer lös och ledig och vi börjar med att servera Brunch för en billig peng innan vi sätter igång med några olika små-tävlingar som våra elever har tagit fram concept och innehåll till. Cash money till de som utmärker sig, ljuva söndagstoner och en fantastisk stämning utlovas.


Hej alla ni som är intresserade av Bryggeriets Gymnasium. I samband med Bryggeriet Street bjuder vi in till ett fantastiskt tillfälle att få delta på en öppen skatelektion ledd av vår eminenta skatelärare John Dahlquist. Särskilt varmt välkomna till gamla elever som vi inte sett på länge. Hör gärna av er till John Dahlquist i förväg för att vi skall få en uppfattning om hur många vi blir! john.dahlquist@bryggerietsgymnasium.se


Lördag
11.00-13.00 Registrering
13.00 Junior kval
14.00 Tjej kval
14.30 Senior kval
16.30 Junior final
17.00 Tjej final
17.30 Senior final
18.30 Prisutdelning
20.00 Bryggeriet stänger
21.00 “In Residence” och Place “Malmö” issue filmpremiär på MJ’s.
Isak Slaktaregatan 8-4. Ingång 21.00-22.00, filmstart 22.00. Kom i tid. Åldersgräns 18 år.

Söndag
12.00 Brunch följt av Søren Noes Söndags Challenges
14.00 “Space ship challenge”
15.00 “2up 3 down challenge”
16.00 “Bowl challenge”
Bonus. “Chili Challenge.”
18.00 Bryggeriet stänger

Web:
Eventet på Facebook
www.bryggeriet.org
Bryggeriet på Facebook
www.bryggerietsgymnasium.se
Bryggeriet Skateboardgymnasium på Facebook
www.skatemalmo.se
Skate Malmö på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender 

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.