Skarpnäck Plaza eller som den ursprungligen kallades, Brotherhood Plaza har växt fram mellan 2004 till 2012, framför allt de senare åren då det kom till riktigt ekonomiskt stöd.
Parken har fått väldigt bra respons och även omtalats i medier världen över på grund av det DIY-tänk som legat bakom parkbygget, och besöks regelbundet av åkare från såväl Stockholm som övriga Sverige och hela världen.

“Var med och stötta projektet genom att gilla den nya Facebook-sidan du också! Ju fler ju lättare att driva igenom planerna”

brotherhoodplaza-loveEfter en tid utomlands är nu huvudpersonen David Krug tillbaka i Sverige och vill nu ta steget vidare med parken och utveckla den. Redan nu under sommaren och hösten har vissa renoveringar genomförts men tanken är att till våren/sommaren starta upp och bygga nya saker och utveckla parken.

brotherhoodplaza-flyerFör att detta ska bli av så vill man nu se lite respons via den nya Facebook-sidan, dels blir det lättare att få ekonomiskt stöd ju mer intresse det är för parken, men sen vill man givetvis se vad det är för önskemål om parken. Vad ska det byggas för obstacles eller andra faciliteter?
Bland annat tänker man sig vattentillgång, toaletter och någon form av bemanning.

SImon Karlsson. Foto: Niemho, Nicklas Höglund
Simon Karlsson. Foto: Niemho, Nicklas Höglund

 

Kanske är du även intresserad av att rent praktiskt hjälpa till med projektet och ägna tid åt några möten per år? Här ser man även gärna att några föräldrar kanske blir involverade då politiker ofta brukar gilla det.

Något som redan är gjort är att copingarna i spine-bowlen på kullen har fixats till, en ramp som breddats, några hål i backen som lagats, en mannypad som fått ny metallkant så den håller och belysningen är fixad så alla 24 lamporna nu lyser upp ytan.

Så kort och gott en hel del småfixande för att hålla parken så fräsch och åkbar så möjligt. Men nu är det upp till dig, vill du att parken utvecklas ordentligt med nybyggen med mera? Se då till att gilla Facebook-sidan och dela infon så även fler gör det. Berätta även gärna via kommentarer eller privat meddelande på sidan vad du helst ser i parken också!

bygge-pa-brotherhoodplaza
Renovering och fixande i höstas

Web:
https://www.facebook.com/stockholmpark
worldimproving.org/stockholmpark

brotherhood-plaza-small

Simon Karlsson
Photo: Niemho

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.