Var och när: Skönviksbacken, Sundsvall. Söndag 15 april, klockan 10.00-17.00.

Söndag 15 April – Gratis åkning för Alla!

Program:
10:00 Åkarmöte/Snöceremoni på Dunderklumpen
10:10 Eld i berget & Fri Lek
12:00 Lunchtid & Parkunderhåll
13:00 – 16:00 Fri Lek (spot battle alert!)
16:30 Prisutdelning & Kramkalas

För den som nu inte fick nog, står parken självklart öppen för hike..
Var inte blyg 🙂

Hjärtligt Välkommen till Skönviksbacken, söndagen den 15 April! Livsnjut och Skönviksbackens eldsjälar vill tillsammans med er fira av denna fantastiska vintersäsong med ett brak, och bjuder dig in till snökalas på snowboard/skidor i gott vårvinterhäng.

För andra året i rad strålar vi nu samman, och slår våra kloka knoppar ihop för att skapa en rolig park för Alla att njuta. Tankarna fokuserar där kring flyt, valmöjligheter och variation. Med ambitionen att ge dig ett kul, men ändå utmanande åk!

En större hoppsektion kommer överlappa en mindre, som också kommer utrustas med rails, skutts och annat skrot du kan leka på. Svårighet blandar vi för att knyta ihop det till en lekfull park och ett gemensamt pepp!
Avslutningsvis har du en större högercorner eller en quarterpipe alt. mindre högercorner som tar dig till liften och upp igen.

Har du följt vinter OS i år?.. Då vet du säkerligen vem finalisten och Sundsvalls sonen Niklas Mattsson är.. Han är på plats med oss och kommer garanterat bjuda på gott pepp och snowboardåkning i världsklass!

Vill du istället ta det lugnt, kanske fylla på med vätska och något gott från grillen?.. Då finns det mat och dryck till försäljning intill snöläktaren i botten av parken. Om du inte känner för att åka, så kom och bara häng. Packa med dig solstolen eller ta plats uppe på läktaren och låt dig inspireras av dagens snöshow, njut av vårsolen till vibbiga toner.

Dagens upplägg i parken är avslappnat och fritt, men kommer ändå bjuda in till kortare Spot Battles på hemligt utvalda hopp, rails mm. Där fina priser från Livsnjut, Appertiff och Patches & Pins kommer tilldelas stiligast trick/åkglädje. Pris för dagens Overall Shreders kommer också delas ut.. Så blasta på och ge järnet, men framförallt ska vi ha Kul!

Vi startar dagen på Dunderklumpen (stor hoppet), där vi samlas upp för ett kortare åkarmöte och en liten snöceremoni, innan musiken dunkar igång och Skönviksbackens egen Hövding Roger Höglund vevar igång liften..

Blast!!

Detta event är öppet och välkommnar Alla, så bjud in vänner och familj och bli med på årets godaste snökalas!
Ha det bra så länge och ta hand om dig!
Så ses vi snart 🙂

Kärlek & Livsnjutomhus Folkens

Web:
Eventet på Facebook
www.livsnjut.com
Livsnjut på Facebook
www.appertiff.com
Appertiff på Facebook
www.patchesandpins.se
Patches and Pins på Facebook
www.skonviksbacken.se
Skönviksbacken på Facebook

Fler events:
Tackys Snowboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.