Dags för årets upplaga av Spot Battle

Än en gång har det blivit dags för Sveriges mest avslappande extremsportevent då årets upplaga av Spot Battle drar igång imorgon torsdag i Tänndalen. Fyra dagar med små battles på flertal spots och kreativa roliga features, livemusik, konstkval, grillning och många garv.

0
127

Var och när: Tänndalen. 4-7 maj.

Fyra dagar med, kreativa roliga features, live musik, och brunbrända ansikten. Tanken med Spot Battle är enkel. Bygg en park proppfull med features som alla kan åka på. Där självförtroendet och farten bestämmer hur stort du vill gå och inte hoppen.

Istället för en enda stor tävling, så kommer parken att delas upp i olika spots, och mindre battles kommer istället att ske under de fyra dagarna tävlingarna pågår. Allt detta snickras ihop med livemusik, grillning och många garv.

Varmt välkommen till Sveriges mest avslappnade extremsportevent!

Boende:
Weekendpris tors-sön från 99.50 kr/person & natt för del i sexbäddslägenhet inkl slutstäd i Ski Lodge Tänndalen
Tel: 0684-155 00 eller e-post: bokning@tanndalen.com

Det blir konstkval och auktion i år igen, men nu kommer det finnas möjlighet att göra sitt verk på plats. Karavanen kommer finnas på plats alla dagar, där kan man prova på graffiti eller ta med en canvas och gör sitt bidrag.

Musiken i år kommer vi höra från P-danjelsa & Röttran, The Illuminators som bjuder på surfiga vibes och kalabalik med Bandet Alltså för. Inget du vill missa!

Web:
Eventet på Facebook
Spot Battle på Facebook
www.tanndalen.com
Tänndalen på Facebook
Karavanen på Facebook

Fler events:
Tackys Snowboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.