Dags för årets första tävlingen i Betongcupen

Nu på lördag drar årets upplaga av Betongcupen igång i Värnamo i samband med att deras smarriga betongpark ska invigas. Street, minibowl, bigbowl och fingerboardcup står på schemat. Förutom detta bjuder dagen på livemusik, utställare och mycker mer, från Japan är 8-årige Sky Brown på besök och kommer rippa som aldrig förr. Givetvis avslutas det hela med en grym skatebuffé och fet efterfest. Missa inte att det hela drar igång redan på fredagen med filmpremiär på Creatures nya fullängdsfilm.

0
136

Var och när: Skateparken, Värnamo. Lördag 20 maj, klockan 12.00.

Nu är det dags för den officiella invigningen av Värnamo skatepark. Klockan 12.00 drar invigningen igång och då avtäcks också ett riktigt häftigt konstverk i parken.

Efter detta rullar skateboardtävlingen Betongcupen igång klockan 13.00 med inte mindre än 25 000:- i prispengar och vi får då se riktigt grymma skatare.

Från Japan kommer åttaåriga skateboardproffset Sky Brown och visar upp sina skills. På scenen spelar Cajsa Camomile och Alpha Boys och i parken finns flera utställare. Det blir även Digit fingerboardcup. Kom du också!

PS! Redan på fredag klockan 21.00 drar det hela igång med filmpremiär på Creatures nya film inne på Cupolen på Järnvägsgatan 3, där du även kommer ha chans att vinna Creature prylar.

Tävlingsstart på lördag klockan 13.00

  • Street
  • Minibowl
  • Bigbowl
  • Digit Fingerboardcup
  • Junior
  • Senior
  • Girls
  • Masters


Skatebuffé & efterfest på Hotell Tre Liljor, Storgatan 28, klockan 20.30-01.00.

Buffén är för alla, gammal som ung! Matbiljetter kommer säljas i SkateVärnamo-tältet.
Begränsat antal platser! Pris: 100:- exkl. dryck.

Efter att tävlingen är avklarat blir det skatebuffé på Hotell Tre Liljor mellan klockan 20.30-22.00, därefter öppnas det upp för allmänheten för den stora efterfesten.

Alpha Boys äntrar äntligen scenen! Vi kommer lira live på skatetävlingen Betongcupens efterfest på Tre Liljor! Dagen till ära har vi tagig in en praktikant på andra gitarr vid namn Oscar Kroon aka. BetaBoy som kommer förgylla spelningen med mer licks än Yngwie Malmsteen! Så kom å ta del av Värnamos första skatetävling i nya parken och sen njut av extremt bra, om inte världens bästa band ALPHA BOYS!   Alphaboys på Spotify


Missa inte att införskaffa den exklusiva brädan för endast 599:-, gjord av lokale åkaren Magnus Palm som finns nu inför invigningen, ett måste ha helt enkelt! Brädan innehåller en timeline på bygget och alla inblandade föreningarna och entreprenörerna!

Hälften av alla 65 brädor är redan sålda. Så vill ni vara säkra på att få just den modell ni vill ha så Köp nu och kassera ut den på tävlingen den 20:e maj!


Kommande tävlingar i årets Betongcupen:
17:e juni: Perstorp Skatepark
18-20:e augusti: Bowlstock, Highvalley Skateworld, Stockholm
25-27:e augusti: Millencolin Open, Drottningparken, Örebro

Web:
Eventet på Facebook (sida1)
Eventet på Facebook (sida2)
Efterfesten på Facebook
Betongcupen på Facebook
Värnamo Skatepark på Facebook
www.skatevarnamo.se
Skate Värnamo på Facebook
331 Wernamo på Facebook
www.varnamo.se
Värnamo Kommun på Facebook
Värnamo2035 på Facebook
www.bryggeriet.org
Bryggeriet på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.