Dags för 14:e Go Skateboarding Day

Nu på onsdag den 21 juni är det återigen dags att fira allas vår favoritaktivitet då det är dags för International Go Skateboarding Day för inte mindre än fjortonde gången. Som vanligt firas det hela världen över med både små och stora evenemang.

0
429

Så vad händer i just din stad? Tipsa oss gärna om det arrangeras någon mer uppstyrt session, tävling, BBQ eller något så lägger vi ut info här. Oavsett om det arrangeras något speciellt så tänk på att det inte är något hinder för dig att ge dig ut på brädan bara, eller styra ihop en härlig session med goda vänner.


Stockholm: Skarpnäck-plazan & Humlan Skatepark
Kom och fira Go Skateboarding Day tillsammans med HOEP Brands och vänner. Spontana best trick tävlingar, bra häng osv. Klockan 14.00 drar det igång i Skarpnäck och senare vid klockan 17.00 kör man inne i centrala Stockholm i Humlan Skatepark i Humlegården.

Web:
Eventet på Facebook
www.hoepbrands.com
HOEP Brands på Facebook


Varberg: Sörse-plazan mm. från klockan 17.00.
På Onsdag 21/6 är de årets största dag (ja, både större än din födelsedag och julafton tillsammans) de är dags för Go Skateboarding Day!

Vi tänkte utgå från Sörse plazan och därifrån skejta ner till stan och gamla posten curben och sen vidare ner till campus för att avsluta med en go session och lite best trick ös vid trapporna. Eftersom inte alla är lediga och har sommarlov så kör vi under eftermiddagen och kvällen, givetvis får man åka dit när man vill, men vi tänkte att man kan mötas upp runt 17 tiden och börja rulla mot stan vid 18-18.30. För er som är lite yngre så rekommenderar vi att ni i god tid ber era föräldrar om lov om att få stanna uppe till längre än 20.00 på onsdag kväll.

De vore kul om så många som möjligt kunde delta, gamla, unga, tjejer och killar så kan vi visa Varberg att skateboard i Varberg verkligen lever.

Välkomna till Sörse på onsdag!
/VSK Crew

Web:
Varbergs Skateboardklubb på Facebook
Skate Varberg på Facebook


Åre: Samling på skolgården, följt av olika spots. Klockan 17.00-21.00.
I år är det dags igen! I Åre ska vi ha en sjukt kul dag på brädan tillsammans. Förra året blev väldigt lyckat, stort tack vare många lokala sponsorer samt att typ alla dök upp, hängde gött och skejtade grymt! Flera trick sitter starkt kvar i minnet, bl a Pontus kickflip över road-gapet, Philips half-cab heel manual i full fart, Adams fakie big spin bs blunt, Addes pop shove-it i quarterpipen, framförallt den härliga stämningen alla emellan. sjukt kul.

I år kommer flera av förra årets moment att upprepas, däribland fastest skater, best trick i olika kategorier, game of skate, bomb the hill etc. Vi kommer starta igång eventet kl 17 på skolgården i Åre, och därefter röra oss vidare mot de olika spotsen.

PS! Missa inte filmtävlingen som pågått runt om bland Åres skatespots ett tag och där vinnaren utses under Go Skateboarding Day! Mer info här.

Web:
Eventet på Facebook
Åre Skateboardförening på Facebook


Växjö: Växjö Skatepark, Spetsamossen, klockan 17.30-20.00.
21 juni firas traditionsenligt GO SKATEBOARDING DAY över hela världen. Växjö Skate kommer inte vara sämre. Samling i parken vid 17-18 tiden med spontana små tävlingar mm… Grillen går varm och vi hänger så länge vi orkar. Alla är välkomna!

Web:
Eventet på Facebook
www.vaxjoskate.se
Växjö Skate på Facebook


Web:
theiasc.org/go-skateboarding-day
Go Skateboarding Day på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.