Do It Together – Skateboard i det offentliga rummet

Nu på tisdagkväll bjuder KonstKollektivet tillsammans med Mölndals Skateboardförening, HDK - Högskolan för design & hantverk, Sveriges Skateboardförbund, Pop Up Bygglekplatsen och MARELD Landskapsarkitekter in till en workshop där man kommer att undersöka möbler i det offentliga rummet och hur olika grupper av människor använder sig av detta. Skateboardåkare och andra kommer att bilda team för att tillsammans skapa en skräddarsydd möbel, i första delen en prototyp och i andra delen bygger man gemensamt det förslag som man röstat fram som favorit.

0
93

Var och när: KonstKollektivet, Pixbovägen 5, Mölndal. Tisdag 21 november, klockan 16.00-19.00.

Under denna workshop undersöker vi möbler i det offentliga rummet och öppnar upp för en diskussion om hur olika grupper av människor använder dessa på olika sätt.

Vad händer när användarna byter plats med designers och de skapar stadsmöblerna själva? Skateboardåkarna och andra användare bildar team för att tillsammans skapa en skräddarsydd möbel.

Du är inbjuden att vara en del av workshopen, där i första fasan (21.11.2017) skissar vi och gör prototyper ur papp och papper för att prova dem med fingerboards. I slutet av den första fasen röstar vi fram vårt favoritförslag som vi sedan gemensamt kommer att bygga och testa i andra fasen (25.11.2017).

Workshopen hålls i samarbetet med: Konstkollektivet, HDK – Högskolan för design & hantverk, Sveriges Skateboardförbund, Pop Up Bygglekplatsen, Mölndals Skateboardförening och MARELD Landskapsarkitekter AB.

Web:
Eventet på Facebook
www.konstkollektivet.se
Konstkollektivet på Facebook
www.hdk.gu.se
HDK – Högskolan för design & hantverk
www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook
Mölndals Skateboardförening på Facebook
mareldlandskap.se
Mareld Landskapsarkitekter på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.