CHPO Brand – En välgörande julsudd & 5-års jubileum

Imorgon torsdag bjuder CPHO Brand traditionsenligt in till "En välgörande julsudd", i år firar man dessutom 5-års jubileum. Kvällen bjuder bland annat på musik från Finess på scenen och premiär på Sean Christansens nya film "Äckligt". De 100 första besökarna bjuds även på en gratis beanie och öl. Under kvällen äger även ett välgörande lotteri rum med priser från CHPO Brand, Sweet Skateboards, Marshall, Urban Ears och Dedicated Brand, allt överskott går till Stockholms Stadsmission.

0
93

Var & när: Fröken Vandal, Hornsbuksgatan 24-26, Stockholm. Torsdag 29 november, klockan 20.00-01.00

Vinner du första pris i vårt lotteri imorgon där alla intäkter går till Stockholms Stadsmission så kommer du att gå hem med följande:

  • Stor högtalare från Marshall Amplification
  • Två stycken brädor från Sweet Skateboards
  • Fyra par hörlurar i olika färger från Urbanears
  • En jacka från Sweet
  • Tre olika klockor från Chpo Brand
  • Tre olika par solglasögon från Chpo Brand
  • Mössa från Sweet
  • Skatehjul från Sweet

Andra och tredje priset är ungefär lika stora. Julen 2018, 2019 och 2020 är räddad, plus alla dina vänner och släktingars födelsedagar. Även för de du inte gillar! Och som sagt alla intäkter går till Stadsmissionen så köp köp köp!

Torsdagen den 29 november mellan 21 och 01 firar vi att vi fyller fem och bjuder på ett välgörande julsudd. Det gör vi med att ha Södermalmspremiär för Alexander Carelle & Jonathan Carelle, Rasmus Salcin och Sean Christiansens ”Äckligt” och med Finess på scen.

De första 100 får även en gratis beanie och öl. DJ för kvällen är Elias Einhyrning. Pricken över i:et är ett lotteri med priser från Marshall, Urbanears, Sweet Skateboards, Dedicated Brand och oss. Alla intäkter från det går till Stockholms Stadsmission. Du bör dyka upp med alla dina vänner!

Web:
Eventet på Facebook
chpobrand.com
CHPO Brand på Facebook

 

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.