Bygget av Dome Adrenaline Zone skrider framåt

Bryggeriet Bygg är på plats i Gävle och bygger för fullt på skateparken i Dome Adrenaline Zone som även kommer innehålla en betongbowl. Spana in några bilder från bygget, läs mer om anläggningen som kommer bli unik i Norden. Man har nu även gått ut med entrépriserna inför öppningen i februari, du kan även boka årskort för halva priset nu i december.

2
744

Update från invignignen:

Åkare: Conny Björklund, Johan Söder, Martin Strömberg, Joel Lyrberg, Tony Alfreden, Oscar Göthlund, David Lindahl, Ville Rockäng & Rickard Nilsson med flera
Film & redgering: Conny Björklund
Övriga filmare: Johan Söder
Musik: Scott Holmes – Happy Days & Forget the Whale – Move Along
Från: Free Music Archive – Creative Commons License


Vardagar:
1-timmarsentré 99:-
2-timmarsentré 149:-
Heldag 199:-

Helger & skollov:
1-timmarsentré 149:-
2-timmarsentré 199:-
Heldag 249:-

hemsidan kan du även boka årskort till halva priset, 1495:- Ordinarie pris 2995:-

Förutom skateparken på ca 850 kvm med såväl streetyta som betongbowl blir det även ett rum med hopp till foampit och airbag, plus pumptrack med mera, och ett rum, det största fylld med trampoliner, foampits, parkour, klättring med mera.

Man har nu även officiellt gått ut med entrépriserna som du ser här till höger. Öppningen av hallen äger rum lördag den 10 februari.

Web:
www.thedome.se
Dome Adrenaline Zone på Facebook
www.bryggeriet.org/bygg-design
Bryggeriet på Facebook

Film & redigering: Xplore media

Pressrelease: (PS! Efter denna pressrelease har ett eget bolag bildats under namnet Dome Adrenaline Zone.)
FastPartner har tecknat ett 11-årigt hyreskontrakt med Turbo Extreme Sport Zone omfattande cirka 6 000 kvadratmeter i fastigheten Hemsta 11:11/15:7 i Gävle. Kontraktet börjar löpa den 1 februari 2018. Lokalerna kommer att anpassas för att inrymma Turbos koncept i form av en idrotts- och aktivitetsarena med en sport- & träningsanläggning för ungdomar, en skatepark och en hall för extremsport.

Hemsta företagspark, som består av fastigheten Hemsta 11:11/15:7, har nu drygt 24 000 kvadratmeter uthyrt. Hyresgäster i Hemsta företagspark är bland andra Gavlegårdarna, Inresol och Må Bättre. Hemsta företagspark rymmer dessutom FastParnters regionkontor samt ett företagshotell. År 2014 då Ericssons hyreskontrakt löpte ut, fastställdes en långsiktig uthyrningsplan som nu med accelererande efterfrågan ger goda resultat.

– Det känns väldigt bra och spännande att ha blivit hyresvärd åt Turbo Extreme Sport Adventure. Vi är helt övertygade om att detta tillsammans med övriga etableringar i fastigheteten är fortsättningen på en ny fas i fastighetens historia. Uthyrningen är en del av vår satsning på att utveckla vårt fastighetsbestånd i Gävle, där vi nu bland annat har anställt en ny uthyrare Terese Bergqvist, säger Fredrik Thorgren, Regionchef på FastPartner.

– Det är spännande att få etablera en helt ny typ av extremsportanläggning i Gävle som blir unik i Norden. Vi känner oss välkomna från såväl vår hyresvärd, kommunen och de samarbetspartners vi hunnit träffa. Vår målsättning är att bidra till att sätta Gävle på kartan bland ungdomar inspirerade av X-games och yngre vuxna som gillar adrenalinkickar. Vi ska se till att bli en ny turistattraktion som man är beredd att resa en bra bit för att besöka, kommenterar Theo Blanco, VD på Turbo Extreme Sport Zone.

Web:
www.thedome.se
Dome Adrenaline Zone på Facebook
www.bryggeriet.org/bygg-design
Bryggeriet på Facebook

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.