Brälappen – Ragnarök – Varmkorvsession

Den är återigen dags för den avslutande striden. Ikväll den 3 maj så är Brälappen tillbaks med årets upplaga av Ragnarök på Middagsberget i Vännäs. En härlig avslutning av säsongen med en varmkorvsession.

0
106

Var och när: Middagsberget, Vännäs. Onsdag 3 maj kl 18.00-22.00

Avgift: Gratis för medlemmar

Ragnarök, ”Gudarnas sista öde” eller ”Makternas undergång” refererar inom nordisk mytologi till en serie händelser, inklusive en avgörande strid, som förutspås leda till jordens undergång… (wikipedia, 2015)

Den är återigen dags för den avslutande striden. Den 3 maj så låter vi det ske igen. Brälappen Ragnarök går av stapeln och vi avslutar säsongen med en varmkorvsession.

Halvröret är som bekant tyvärr inte åkbart, men vi nyttjar vad som finns att tillgå i den nybyggda parken samt drar igång grillen och pumpar musik.

Kvällen kommer framförallt vara ett tillfälle att åka fritt och grilla korv i goda vänners lag. Under jammet kommer även åkare belönas löpande utefter deras presentationer av en högst subjektiv domarkår och nytryckta extremt EXKLUSIVA Brälappen t-shirts kommer att ligga i prispotten.

Friluftsfrämjarna sponsrar eventet med en episk arena i form av Middagsberget.

OBS! FOKUS PÅ KUL!

Slask+korv 4-ever
/Brälappen styrelse

Web:
Eventet på Facebook
BralappenVannasBradklubb på webben
Brälappen på Facebook
www.middagsberget.se
Middagsberget på Facebook

Fler events:
Tackys Snowboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.