Bowlstock söker sponsorer – Var med och rädda evenemanget

Årets upplaga av Bowlstock har fått problem då en huvudsponsor dragit sig ur med kort varsel! Vill du vara med och rädda evenemanget genom att gå in som sponsor eller har kontakter som kan vara till hjälp så ta en titt här! Sweet Skateboards har redan gått in för att hjälpa till att rädda evenemanget så även Stockholm kan få ett skateevenemang av rang.

0
20

18-20 augusti är det dags för årets upplaga av Bowlstock i Highvalley Skateworld i Högdalen. Ett riktigt stort och härligt evenemang som de två första åren lockat 6000 besökare, stora musikband, åkare från hela landet och även internationellt.

I år har man givetvis siktat på ett minst lika bra evenemang där man har flera grymma artister och världsåkare klara bl.a Lizzie Armanto och Ivan Federico, men nu har man stött på patrull då en av huvudsponsorerna av väldigt konstiga(?) skäl dragit sig ur nu i dagarna.

Vill du vara med och rädda evenemanget genom att gå in som sponsor så ta kontakt via Bowlstock-sidan på Facebook eller maila oss för vidarebefordran. Nog borde väl Sveriges Huvudstad kunna få sponsorer till ett evenemang av rang? Eller är det Malmö som är Sveriges skatehuvudstad? Redan efter någon dag står det klart att i alla fall Sweet Skateboards går in och hjälper till att rädda evenemanget.

Du kan även läsa mer om det hela på Bowlstock-sidan på Facebook.

Web:
www.bowlstock.se
Bowlstock på Facebook
Highvalley Skateworld på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.