Borlänge har fått en smarrig liten skatepark

Borlänges nya skatepark i Folkets Park vid Cozmoz Arena står klar sedan en tid tillbaka. Läs mer om det smarriga och "streetiga" bygget som föreningen All On Board ligger bakom. Bor du i Borlänge har du nu de två närmsta veckorna även möjlighet att prova på skateboard under Cozmoz Arenas summercamp där bland annat skateboard står på schemat.

0
803

I flera år har önskemålen varit höga om en riktigt utomhusskatepark i Borlänge, nu under början av sommaren har det äntligen blivit av. Platsen är Cosmoz Arena vid Folkets park där föreningen All On Board med Sverker Persson i spetsen har designat en skapelse som närmast kan liknas Humlan Skatepark eller nybyggda Drakens Skateboardplats i Stockholm. Kort och gott en asfaltsyta med väldigt mycket streetfeeling.

– Asfalten är väldigt bra att åka på. Den är slät och hård. Här kan både nybörjare och proffs vara, säger Sverker Persson ordförande och den som ritat parken, till DT.se.

Sverker hoppas att det hela ska blir ett ställa att hänga på och med en positiv stämning. För övrigt är han riktigt nöjd med bygget och säger att den blivit så bra som han hoppades, och ger såväl byggare som asfaltläggare beröm.

PS! Bor du i Borlänge så missa inte att föreningen All On Board nu de närmsta två veckorna deltar i Cozmoz Arenas Summercamp och kommer ha två ledare på plats i parken mellan 14.30 och 17.00. Här är alla från 6 år och uppåt välkomna för att skata i den nya parken och kanske prova på skateboard för första gången. Föreningen har 20 skateboards inkl. hjälmar och skydd för utlåning.

Läs mer här:
Cozmoz Summercamp Skate på Facebook
www.borlange.se/summercamp
Cozmoz Summercamp på Facebook

Passa också på att bli medlem i Föreningen All on Board – vi lottar ut 2 st All on Board-brädor bland de 100 första medlemmarna!!
Maila namn, adress och personnummer till AllonBoardblge@gmail.com – man kan såklart bli medlem på plats under Summer Camp också.


Web:
All On Board på Facebook
www.borlange.se/cozmozarena
Cozmoz Arena på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.