Beroendepodden: Ali Bouala

I ännu en podcast får vi ännu en djup inblick i Ali Boulalas skatekarriär fylld av destruktivt beroende men som till slut för fyra år sedan vände til ett nyktert och drogfritt liv.

0
155

Lyssna på iTunes
Lyssna på Acast

Vill man stötta podden så går det bra att göra det genom att sätta in frivilligt bidrag till bankgiro 9551 9484882 och skriva ”gåva och namn” eller Swisha ”gåva och namn” 1236144471

Man kan också stötta podden genom att bli en av sponsorerna som kommer att höras i podden, kontakta mig för mer info. Jag finns på Beroendepodden@hotmail.com

Glöm inte bort att dela Beroendepodden på socialamedier så som Facebook och instagram.

I avsnitt 47 pratar jag med Ali Boulala skateboard stjärnan som hamnade i ett djupt destruktivt beroende. Där droger och alkohol blev hans vardag.
2007 händer det som inte får hända, Ali och hans bästa vän sätter sig på en motorcykel båda är påverkade och utan hjälm. Något går fel och dom kraschar.

ali hamnar i koma och hans bästa vän dör. Ali får 2 års fängelse. Men trots detta lyckas han ändå inte sluta med drogerna. Utan hans drogande blir bara mer och mer destruktivt tills en dag för lite mer en 4 år sedan då han till slut slog sin botten och bad om hjälp. Idag lever Ali nykter och drogfri.

Web:
beroendepodden.com
Beroendepodden på Facebook
www.aliboulala.com

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.