8-årige Mille Kåhrström rippar loss under invigningen av Falu Skateparks utbyggnad

Igår lördag invigdes slutligen den andra etappen av Faluns skatepark Hyttgårdsparken som nu även kan ståta med en grym bowl och utbyggd streetyta. Kolla in en edit från invigningen som besöktes av bland andra den blott 8-årige unga rippern Mille Kåhrström från Härnösand. Vi ser även två tidigare klipp där William Forsberg och Casper Söderström rippar loss i den nya betongen.

0
444

invigning-falun-playersvt-player-falun-invigning

Under lördagen invigdes utbyggnaden av Falun skatepark Hyttgårdsparken vid Östra skolan. En utbyggnad som de lokala åkarna väntat på i flera år, men nu står parken äntligen klar med en grym bowl, utbyggd streetyta och belysning.

– Det här kommer att vara en anläggning som utvecklas i takt med tid och behov. Jag tror inte att vi sätter punkt här utan det kommer att komma mer och det känns kul, säger Jonny Gahnshag (S), kommunalråd till SVT.

På besök under dagen fanns Fredrik Kåhrström med sin blott 8-årige unge son Mille som du tidigare kunnat se här på Tacky.se i vår videoserie Unga Talanger.

– Den är riktigt bra, bowlen är jätteskön och superbra och det är en stor skatepark, säger Mille Kåhrström till DT.se.


– Vi är egentligen bara här i stugan över helgen, men Mille ville så gärna åka skateboard och när vi kom hit såg vi att det var världens baluns här, så det passade ju bra. Jag är med och skejtar mest för att Mille är så intresserad, och då tycker jag att det är roligt att vara med honom och göra något kul,
förklarar pappa Fredrik Kåhrström för DT.se, och fortsätter:

– Jag tycker att den här parken verkar underbar, det är lite synd bara att man inte är lite bättre på att skejta, så man hade kunnat utnyttja alla featuresen lite bättre, säger Fredrik Kåhrström. Det är enormt fint här, så det ska ni verkligen vara tacksamma för att ni har fått den här parken i stan. Framför allt den här bowlen som ser jättebra ut.

Web:
www.fsosk.se
FSOSK Falu Skate- & Snowboardklubb på Facebook (sida)
FSOSK Falu Skate- & Snowboardklubb på Facebook (grupp)
Falu Skateboardpark på Facebook

skateparkfalun.se
www.falun.se

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.