Tacky Skatecamps

 

Inom kort kommer vi presentera all info för 2017 års skatecamp

För fjärde året i rad är vi tillbaka med våra populära skateboardläger i nuvarande regi och för femte året totalt.

Våra skatecamps riktar sig såväl till nybörjare som mer erfarna åkare och självklart är både killar och tjejer välkomna! Oavsett vilken nivå du är på själv kan du alltid känna dig välkommen.

Att vara med på ett skateboardläger som detta ger dig eller ditt barn en upplevelse för livet och möjlighet att lära känna åkare från hela Sverige och få nya kompisar. Dessutom kan vi nästan lova att man utvecklas en hel del på brädan under veckan med all den inspiration man får.

Vi ser gärna att deltagare har fyllt 10 år men vi kan även göra undantag för yngre om man som föräldrar tror att det kommer att funka, eller om man kanske har syskon eller äldre kompisar med sig. I övrigt brukar våra camps ha deltagare i åldrarna 9-18 år med majoriteten mellan 11 och 15 år.

F örra året lanserade vi även en riktigt stor nyhet i form av en stor juniortävling där bland annat ett års brädsponsring låg i prispotten! Något som vi har som mål att även genomföra i år.

I övrigt är du som deltagare i skateboardlägret även med och stöttar den lokala skateboardföreningen då vi i deltagaravgiften även inkluderar medlemskap i den lokala föreningen.

 

Håll utkik för mer info inom kort!

Sagt om Tacky Skatecamps:

Hej! Min son är jättenöjd över ert upplägg och jag tycker det är helt fantastiskt av er att kunna ha enså bra stämning bland så många ungdomar och barn. Tycker ni förtjänar en eloge för eraninsats och hoppas ni kommer fortsätta med sådana här läger framöver, vi kommer definitivthaka på så länge min son har intresse för skateboarding. Tack ännu en gång för ett superbraläger och enligt min son är ni grymt bra ledare!

Hej, Jag och min fru blir väldigt glada när det kommer positiv feedback där vår stora son varit med, det händer inte så ofta. Han har nyligen fastnat för skateboard och den livsstilen passar honom. Alla får vara med oavsett kunskap, ålder, ambition eller utseende och ni som brinner för detta är omhändertagande. Vår son kommer att åka på fler camps!

Hej! Tack så jättemycket för ett sjukt bra skateläger för kidsen! Väldigt roligt för en förälder att fåhöra att ALLT varit så bra och de bästa lägret dom varit på! Mat, ledarna, tävlingar, dom andradeltagarna… osv! Tack för ni anordat detta läger 🙂 Tacka Lenny också som verkar vara en killesom gjort bra intryck och självklart alla andra ledare 🙂

Hej! Vi får tacka för ett riktigt bra läger. Fantastiskt kul att detta finns.Min grabb va helnöjd! Slut som artist när han kom hem 🙂 Men de e ju precis som de ska va. Hur bra som helst med allting! 🙂Tummen UPP o vår son ser redan fram emot nästa :-).

Hej! Tack för att ni tog så god hand om våra “sjuka” killar! Jättegulligt med den extra omtanken!